CONTACT >

T: +386 (0)51 23 23 08

E: ride@trans-julius.com

© 2020 by Trans Julius.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Instagram feed

Bike Park Vogel

Bike park na Voglu je pričel z delovanjem v drugi polovici leta 2015, dve leti kasneje pa dobiva novega soupravljalca  Zavod Trans Julius, ki ga sestavlja del obstoječe ekipe in novi člani, ki so ustvarjali prvo večdnevno MTB enduro tekmovanje Trans Julius.

Trans Julius Bike Park na Voglu je nadaljevanje dela in želje po razvoju kakovostnih aktivnih turističnih produktov na destinacijah Julijskih alp. Trans Julius Bike Park na Voglu bo v celoti zaživel leta 2018, letos pa smo poskrbeli za obnovo obstoječe 1.200 metrov dolge proge in njeno redno vzdrževanje. V prihodnjem letu bomo oživili izposojo koles, prav tako pa so v načrtu še druge aktivnosti, ki bodo povečale tako ponudbo v Bohinju kot tudi na samem Voglu.

Osrednji namen novega partnerstva smučarskega centra Vogel in Zavoda Trans Julius je nadaljevanje in nadgradnja gorsko- kolesarske ponudbe na Voglu ter nadaljevanje začrtane smeri razvoja aktivnega turizma v Julijskih alpah.

KAJ VAM PONUJA TRANS JULIUS BIKE PARK NA VOGLU?

Proga je urejena na trasi sodobne, hitre in s kljukami za kolesa opremljene štirisedežnice Orlove glave. Celodnevna vozovnica za neomejeno število voženj z gondolo in žičnico za kolesarja in kolo znaša 23.00 EUR. Proga je primerna tako za začetnike kot za izkušene kolesarje in ponuja številne objekte za različne težavnosti in okuse.

Foto: Mitja Sodja, foto-bohinj.com