Trans Julius 2020: Furam zase!

18. - 21. junij 2020
Novosti: pred-dan, netekmovalna štartnina, etapa v dvojicah!

Trans Julius 2020 registracije so odprte! Prvič tudi z netekmovalnimi štartninami, etapo v dvojicah in pred-dnevom, ki bo namenjen odkrivanju cerkljanskih trailov izven Bike & Fun Parka - vendar brez skrbi, prvi tekmovalni dan noge ne bodo tako trpele, ker bo prvi dan največ pomoči na poti navzgor! Raznolike etape, lokalna kulinarika po vsakem tekmovalnem dnevu in prevoz z vlakom ostajajo Trans Juliusova tradicija! 

PROGRAM TRANS JULIUS 2020

PRED-DAN: Cerkljanski (še) neodkriti traili

Pred-dan je namenjen sproščenemu in zabavnemu odkrivanju cerkljanskih trailov izven Bike & Fun Scott Parka. Nekatere od njih smo že spoznali na Trans Julius Trening Dnevu 2019, zagotovo pa bo ta dan odličen uvod za začetek klasičnega Trans Julius podaljšanega vikenda.
Dolžina trailov pred-dneva: 7 km
Višinska razlika: 800 m

1. DAN: Bike & Fun Park Scott Cerkno in drugi traili

Prvi tekmovalni dan se zjutraj zberemo v Cerknem in po registracijah nas shuttle odpelje do Bike & Fun Parka Cerkno. Tam nas čaka najprej prolog in še ena etapa (za obe bo navzgor poskrbljeno z žičnico), nato pa sledi kratek transfer (na lasten pogon) do naslednje etape, ki se zaključi v Cerknem.
Dolžina trailov 1. dne: 8 km
Višinska razlika: 1.200 m

Večer bomo zaključili s posebnim tekmovanjem za vse tiste, ki vam bo od 1. dneva ostalo še kaj energije!

2. DAN: Dolina Soče

Zjutraj se bomo z avtomobili odpravili proti Dolini Soče, natančneje Mostu na Soči, kjer bo na sporedu tehnično bolj zahtevna etapa, vendar po mnenju dosedanjih tekmovalcev najboljši trail Trans Juliusa!

Dolžina trailov 2. dne: 7 km

Višinska razlika: 650 m

 

Popoldne sledi transfer do Bohinjske Bistrice in tradicionalni Trans Julius koncert na najdaljši dan v letu!

3. DAN: Bohinj

V Bohinju nas čakata dve etapi, in sicer prva bo daljša (9 km), nato pa sledi še zaključna etapa v dvojicah, ki ne bo štela za skupno razvrstitev.

Dolžina trailov 3. dne: 13 km

Višinska razlika: 1.350 m

Netekmovalna štartnina

Netekmovalna štartnina omogoča tistim, ki ne želite tekmovati, da uživate na Trans Juliusu in imate vse ugodnosti kot sicer tekmovalci. Razlika je samo v tem, da boste štartali zadnji in ne boste imeli čipa.

Pred-dan TJ 2020

Pred-dan na Trans Juliusu je namenjen vsem tistim, ki imate več dopusta 😜in več kondicije, da zdržite 4 dni furanja! Edina razlika s tekmovanjem je, da ta dan ne boste vozili na čas.

Etapa v dvojicah

Zadnja etapa bo preizkus v dvojicah, ki ne bo štela za skupno razvrstitev. Svoj par boste "našli" med tekmovanjem! Najhitrejši par čaka posebna nagrada!

Trans Julius izzivi

Prvi tekmovalni večer nas čaka tudi posebna serija kolesarskih izzivov, ki bodo potekali na osrednjem prizorišču. Limbo dance in stand-up izziv sta le dva najbolj popularna. Seveda bodo nagrade za najboljše!

TransJulius_VectorLogo_powered by Conti_