Napovedujemo: Trans Julius Trening Dan 2018 v Bike & Fun Scott Parku v CerknemPoseben POPUST za tekmovalce Trans Julius 2018!

Vsi prijavljeni na Trans Julius 2018 imate ta dan v Bike Parku 25 % popust na celodnevno vstopnico (namesto redne cene 24 EUR boste zanjo odšteli 18 EUR).

Za vse obiskovalce pa bo poleg otvoritvenih aktivnosti na voljo še: - Trans Julius Mini Bike Park za najmlajše kolesarje - na Continentalovi točki boste lahko nastavili vzmetenje s pomočjo ShockWiza (več o ShockWizu si lahko preberete v Trans Julius Žepniku http://bitly.com/zepnik2018) - čakajo vas tudi brezplačni izvodi Trans Julius Žepnika

Poleg dobre družbe in odličnih prog za trening, vam na Trans Julius Trening Dnevu izdamo tudi nekaj podrobnosti, ki tekmovalce in navijače čakajo na Trans Juliusu 2018, ki bo od 21. do 24. junija 2018 potekal v Kranjski Gori, Bohinju, Mostu na Soči in se zaključil z veliko zabavo v Bike&Fun Parku Cerkno!

*Na blagajni Bike&Fun Parka Cerkno boste navedeni na seznamu tekmovalcev Trans Julius 2018 na podlagi osebnega dokumenta prejeli 25 % popust na dnevno vstopnico za Bike&Fun Park Cerkno.