Med 11 finalisti Meseca doživetij v Karavankah tudi priznani slovenski fotografi

Strokovna žirija je med 145 prijavljenimi avtorji - snemalci in fotografi - izbrala 11 finalistov foto in video natečaja Mesec doživetij v Karavankah. Veseli smo, da se je na pobudo, ki je nastala v projektu Alpe Adria Karavanke/Karawanken, odzvalo tudi veliko število priznanih slovenskih fotografov. Od 1. do 30. junija 2020 so avtorji na Instagramu, Facebooku ali prek elektronske pošte posredovali foto in video utrinke svojih najljubših doživetij: med njimi je veliko tudi zimskih, kar dokazuje, da so Karavanke tudi pozimi izredno priljubljena in slikovita destinacija.


Foto: Sandi Bertoncelj

Strokovna žirija, ki so jo sestavljali predstavniki vodilnega partnerja projekta Alpe Adria Karavanke/Karawanken BSC Kranj, avstrijski in slovenski partnerji projekta ter ambasadorji foto natečaja, je izbrala 11 finalistov, ki so (po abecednem vrstnem redu):

Sandi Bertoncelj

Rožle Bregar

Ana Globočnik

Jani Kolman

Štefan Kovač

Aleš Krivec

Theresa Omann

Ana Otoničar

Sara Pangerc

Primož Šenk

Luca Toporis

Vsem finalistom iskreno čestitamo in se zahvaljujemo za prispevek k večji prepoznavnosti naravnih lepot in izjemnih doživetij, ki jih nudijo Karavanke v Sloveniji in Avstriji!