MTB tura: Trans Julius izlet po Bohinju

1-dnevni izlet z izkušenimi lokalnimi MTB vodniki 

Enodnevni gorsko kolesarski izlet po  planinah, ki se dvigujejo nad bohinjsko dolino. Razgledi se raztezajo od najvišjih vrhov Julijskih Alp na severu do mediteranske pokrajine na jugu. Primerno za začetnike in izkušene gorske kolesarje (XC, enduro, trail kolesa).

Na celodnevnem MTB izletu boste raziskali številne zgodovinske poti, ki so nastale v času 1. in 2. svetovne vojne. Okoli treh alpskih biserov - Blejskega in Bohinjskega jezera ter doline smaragdne reke Soče se dvigujejo planine, na katerih boste uživali v lokalni kulinariki, s kolesom pa obiskali tudi številne naravne spomenike: korita Mostnice, Blejski vintgar, Pokljuško sotesko, slap Savica in druge. Lokalni kolesarski vodniki bodo poskrbeli, da boste spoznali zgodovino poti, ki so jih desetletja v trdo skalo klesale roke naših prednikov.

Št. oseb: min. 2, max. 14

Trajanje: 1 dan

Št. km na dan: 20-30 km 

V ceno ni vključeno:

  • najem koles

  • turistična taksa

  • transfer med lokacijami

Apartmaji Štrud'l se nahajajo v Bohinjski Bistrici v neposrednji bližini železniške postaje. Novi in moderno opremljeni apartmaji so primerni za 2, 4 ali do 8 oseb, opremljeni z brezžičnim internetom in drugimi nepogrešljivimi pripomočki.

Le eno nadstropje nižje vas čaka Gostilnica Štrud'l, znana po svojih lokalnih specialitetah. 

www.td-bohinj.si/apartmaji-strudl

Podaljšajte vikend z ugodnimi in udobnimi
nočitvami v APARTMAJIH ŠTRUD'L
178731438.jpg
TransJulius_VectorLogo_powered by Conti_