Po poteh MTB avanture Trans Julius

4-dnevne počitnice na gorskem kolesu v Alpski Sloveniji

Kulinarična in popotna kolesarska dogodivščina, ki povezuje Bohinj, Dolino Soče in Cerkno. 4 dnevi izjemnih razgledov od Julijskih Alp do Jadranskega morja na treking ali gorskih kolesih vas popeljejo tudi skozi 28 predorov bohinjske železnice. 

 

Vsak dan boste preizkušali tradicionalne slovenske jedi, skozi celotno popotovanje pa vas bodo vodili lokalni MTB vodniki. Slikovite planine z razgledi na zasnežene vrhove Julijskih Alp, razgibane kolesarske poti Cerkljanskega hribovja in panoramski razgledi na smaragdno reko Sočo popestri vožnja z vlakom po bohinjski železnici, ki poteka skozi 28 predorov in čez številne mostove. V nastanitvah, prilagojenih za kolesarje, se boste spočili in poskrbeli za svoje kolo za nove dogodivščin naslednjega dne.

Št. oseb: min. 2, max. 8

Trajanje: 4 dni

Nočitve: 3x polpenzion

Št. km na dan: 15-35 km (MTB, treking)

V ceno ni vključeno:

  • transfer med lokacijami

  • turistična taksa

  • najem koles

Pošlji povpraševanje
Nočitev 1. dan: HOTEL CERKNO
Screenshot 2019-04-13 20.54.13.png

Hotel Cerkno se nahaja v samem središču mesta in lahko prejme 180 gostov v sodobno in udobno opremljenih sobah.

Z raznoliko ponudbo je Hotel Cerkno odlična izbira za vse, ki si želite mirnega oddiha v neokrnjeni naravi, za tiste, ki si želite počitnice preživeti aktivno, pa tudi za vse, ki se želite prepustiti zgolj uživanju in sproščanju.

Hotel Cerkno ima znak Specializirana kolesarska nastanitev.

www.hotel-cerkno.si 

transjulius2018-most-na-soci-84.jpg
Nočitev 2. dan:
TURISTIČNA KMETIJA ŠIROKO

Smo 4- članska družina, ki se preživlja s kmetijstvom, od leta 2001 pa  se ukvarjamo z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji. Obratujemo skozi celo leto, saj ima vsak letni čas svoj čar.

Naše najbolj poznane jedi so narezki iz domačih suhomesnatih izdelkov, dobro zorjeni sir in še topel, pravkar pečen domač kruh, za sladico pa postrežemo hišno specialiteto štruklje s skuto, orehi, ali čokolado.

www.siroko.si

Nočitev 3. dan: APARTMAJI ŠTRUD'L
178731438.jpg

Apartmaji Štrud'l se nahajajo v Bohinjski Bistrici v neposrednji bližini železniške postaje. Novi in moderno opremljeni apartmaji so primerni za 2, 4 ali do 8 oseb, opremljeni z brezžičnim internetom in drugimi nepogrešljivimi pripomočki.

Le eno nadstropje nižje vas čaka Gostilnica Štrud'l, znana po svojih lokalnih specialitetah. 

www.td-bohinj.si/apartmaji-strudl

TransJulius_VectorLogo_powered by Conti_