Kolesarski izleti in počitnice

Spoznavaj Slovenijo na dveh kolesih v družbi lokalnih kolesarskih vodnikov!

Vodeni kolesarski izleti za začetnike in izkušene kolesarje - gorske ali cestne - potekajo pod vodstvom lokalnih kolesarskih vodnikov, ki svoj domači kraj poznajo najbolje in vam pokažejo vse poti z neskočnimi razgledi ter tudi tiste do najboljših lokalnih ponudnikov dobre hrane in pijače.

Foto_Gregor Skoberne 3.jpg

4

DNI

PO POTEH MTB AVANTURE TRANS JULIUS

Kulinarična in popotna kolesarska dogodivščina, ki povezuje Bohinj, Dolino Soče in Cerkno. 4 dnevi izjemnih razgledov od Julijskih Alp do Jadranskega morja na treking ali gorskih kolesih vas popeljejo tudi skozi 28 predorov bohinjske železnice.

family-jezero-01.jpg

2

DNI

DRUŽINSKE POČITNICE:

RAZISKUJ ALPSKE VODE

Aktivne počitnice za družine, na katerih boste raziskovali skrite zaklade alpskih vodnih virov. V okolici Bohinjskega jezera boste odkrili slapove, korita, barja in eno najkrajših rek v Sloveniji. Odlična motivacija za raziskovanje narave!

figaro_jesen2016_lajnar_01_web.jpg

1

DAN

MTB IZLET TRANS JULIUS PO BOHINJU

Enodnevni gorsko kolesarski izlet po  planinah, ki se dvigujejo nad bohinjsko dolino. Razgledi se raztezajo od najvišjih vrhov Julijskih Alp na severu do mediteranske pokrajine na jugu. Primerno za začetnike in izkušne gorske kolesarje (XC, enduro, trail kolesa).

vogel_figaro_dec2016_17.jpg

3

DNI

E-BIKE POČITNICE MED ALPSKIMI JEZERI

Osrčje Alpske Slovenije predstavljata jezerska bisera: Blejsko in Bohinjsko jezero, nad katerima se dvigujejo planote, do katerih vodijo poti za e-kolesa, treking ali gorska kolesa. 3 slikoviti dnevi s spremljavo izjemne lokalne kulinarike.

Tržiške planine

2

DNI

MTB ENDURO VIKEND TRŽIŠKE PLANINE

Le dobre pol ure iz Ljubljane se pod vrhovi Karavank skriva Zmajevo gnezdo  s številnimi kolesarskimi potmi za začetnike ali izkušene gorske kolesarje. Tržiške planine so odlično izhodišče za eno ali večdnevna gorsko kolesarska potepanja!

Visit Tržič 1

1

DAN

MTB ENDURO TRŽIŠKE TEHNIKALIJE

Pod vrhovi Karavank se skriva mnogo  enoslednic, ki navdušujejo tehnično bolj podkovane enduraše. Za dostop do vrha vam lahko pomagamo tudi s prevozom. Na koncu pa vas odpeljemo še do najboljših lokalnih ponudnikov odlične hrane.

Foto_Mitja Sodja 6.jpg

3

DNI

ZGODOVINSKE POTI ALPSKE SLOVENIJE

Stare poti, ki so jih gradili v času svetovnih vojn, so danes raj za treking in gorske kolesarje v Evropi. Na severni strani se odpirajo pogledi proti vrhovom Julijskih Alp, na jugu proti Tržaškemu zalivu. Za e-kolesa, treking in gorska kolesa.

Web Prepared29.jpg

1

DAN

MTB POTEPANJE PO CERKLJANSKEM HRIBOVJU

Lokalni MTB vodniki vam razkažemo najbolj slikovite poti s številnimi enoslednicami po razgibanem  Cerkljanskem hribovju. Le dobro uro iz Ljubljane vas čaka skrito kolesarsko doživetje, ki ga lahko podaljšate z bivanjem v Hotelu Cerkno. 

Prilagojeni izleti in počitnice

Po želji organiziramo eno- ali več dnevne kolesarske izlete in počitnice za posameznike, pare in skupine, za katere program pripravimo po vaših željah in z našimi lokalnimi gorsko kolesarskimi vodniki, ki najbolje poznajo svoj domači kraj.

Gorsko ali cestno kolesarjenje v osrčju najvišjih vrhov Julijskih Alp, ki od pozne pomladi do jeseni ponujajo poti, po katerih boste tudi na krajših izletih raziskali slikovite planine z razgledi na zasnežene vrhove najvišjih slovenskih vrhov.

Ena najhitreje razvijajočih se kolesarskih destinacij le dobro uro od Ljubljane v družbi ekipe MTB Cerkno Lines poskrbi za ljubitelje spusta v Bike & Fun Scott Parku ali tiste, ki želijo odkrivati enoslednice po okoliških hribovjih.

Blejska kotlina je obdana s planotami, ki ponujajo nešteto razgledov na "podobo raja". A po našem mnenju se najlepši pogled ponuja s sosednje gorske verige - Karavank in njenih planin. Kolesarske ture so primerne za otroke ali za bolj zahtevne rekreativne gorske kolesarje. 

Najbolj znana slovenska dolina za jadralne padalce in ljubitelje vodnih športov v družbi lokalnih kolesarskih vodnikov dobi čisto drugačno perspektivo. Kraji, planine in planote, ki jih s kolesi obišče manj ljudi, so odlična ideja za eno- ali večdnevni kolesarski izlet.

Pošljite povpraševanje
za enodnevni ali večdnevni kolesarski izlet
Zanima me ponudba za:

Hvala za poslano povpraševanje.

TransJulius_VectorLogo_powered by Conti_